Mijn Babyboek
het beste kraamkado
voor baby en ouders

Mijn Babyboek is het beste kraamkado om te geven aan een nieuwe baby en de ouders...

omdat het een compleet naslagwerk is van baby´s eerste levensjaar!

Stralende baby en ouders door hoofdrol in Mijn Babyboek!

De hele familie verheugt zich al op de komst van de nieuwe baby. In deze spannende tijd is dat familie leven echter turbulent en ongewoon. Je hebt soms niet de tijd om bij de dingen stil te staan. Zeer dierbare geboorte herinneringen verlies je dan al snel. Maar dat hoeft nu niet meer te gebeuren! Met Mijn Babyboek hebben de nieuwe baby en ouders een fantastisch tastbare herinnering aan deze spannende geboortetijd! Vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, het moment dat je je baby voor het eerst voel bewegen, de geboorte van je baby tot de eerste keer met vakantie en het eerste verjaardagsfeest. Mijn Babyboek staat vol met al de geboorte gegevens en is voor de nieuwe baby en de ouders het volledig naslagwerk van baby´s eerste levensjaar!

Mijn babyboek is het perfecte kraamkado! Het is fantastisch om te geven en te krijgen!

Mijn Babyboek is het perfecte kraamkado dat deze kersverse ouders zeker zullen waarderen omdat Mijn Geboorteboek volledig over de geboortedag en eerste levensjaar van hun baby gaat. Je geeft de aanstaande moeder en haar baby echt iets waardevols. En je krijgt als gever ook nog eens die fijne ¨Oooohs¨ en ¨aaaaahs¨ van al de andere gasten! Afhankelijk van jouw wensen kun je zaken als de volledige babynaam, woonplaats, geboortedatum en geboorte lengte en gewicht zelf opgeven. En deze belangrijke geboorte gegevens zijn daarna overal in Mijn Babyboek op de mooie bladzijde terug te lezen! Mijn Babyboek heeft voldoende ruimte voor al de geboorte details, de familie foto´s, de familie geschiedenis en de ´eerste keren´ dat baby iets bereikt. Je kunt in Mijn Babyboek volop dingen invullen, foto's plakken, zelfs tandjes en haarlok bewaren, voetjes en handjes tekenen etc.

Voor moeder is er ook voldoende ruimte om in het eerste levensjaar zelf boodschappen en berichten op te schrijven naarmate de kleine groeit. Mijn Babyboek is een fantastische geboorte herinnering voor kersverse ouders en de baby en dus een prachtig kraamkado en u heeft het al binnen drie dagen in huis. Bestel Mijn Babyboek nu voor een speciale baby!

Mijn Babyboek Met Naam
Extra groot formaat!
Prijs : 19,50 euro
(inclusief verzendkosten nl)

Deze informatie van de kersverse baby, moeder en vader wordt in Mijn Babyboek verwerkt tot een mooi en persoonlijk kraamkado:

 • Baby's volledige naam (met alle voornamen)
 • Geslacht
 • Geboortedatum van het kind
 • Geboortetijd
 • Gewicht
 • Lengte (optioneel)
 • Naam van dokter of vroedvrouw (optioneel)
 • Plaats van bevalling ziekenhuis/thuis (optioneel)
 • Voornaam van moeder en vader
 • Namen van de eerste bezoekers (optioneel)

U krijgt deze voordelen als u Mijn Babyboek nu bestelt als kraamkado:

 • uw naam als gever van Mijn Babyboek zal op de 1e pagina van Mijn Babyboek vermeld worden zodat u, de gever van dit hele speciale kraamkado, voor altijd herinnert zal worden!
 • uw krijgt de mogelijkheid om een speciale persoonlijke boodschap toe te voegen op de 1e pagina van Mijn Babyboek zodat de baby en de ouders altijd uw liefde zullen blijven voelen met dit speciale kraamkado!
 • u krijgt gratis bij Mijn Babyboek een speciale doorzichtige sticker geleverd, waarmee u de mooiste foto van uw baby permanent kunt bevestigen in zijn of haar geboorteboek.
 • Mijn Babyboek wordt vakkundig en met de hand voor u gemaakt. Daarom krijgt u een luxe kraamkado van hoge kwaliteit en kunt u ervan uitgaan dat zelfs de kinderen van uw baby deze geboorte herinnering zullen kunnen gaan delen.
 • Mijn Babyboek beschikt over een speciale harde kaft die afwasbaar is en waarmee uw kraamkado bestand is tegen wat hardhandig gebruik of morsen van etenswaren door uw baby.
 • Mijn Babyboek wordt professioneel gedrukt en heeft een duidelijk lettertypen en is daarmee makkelijk te lezen door groot en klein.
 • Mijn Babyboek telt 36 pagina´s waarvan 18 met prachtige kleurrijke illustraties, waardoor de kersverse baby graag met mee wil lezen en zal willen dat u Mijn Babyboek keer op keer gaat voorlezen.
 • u stimuleert met Mijn Babyboek al vroeg het belangrijke besef bij het kindje dat boeken leuk zijn en dat (voor)lezen leuk is.
 • u krijgt met Mijn Babyboek een perfect doopkado waarmee u een speciaal kind of kleinkind en de trotse ouders een uniek doopgeschenk kunt gaan geven.
 • u krijgt met Mijn Babyboek het perfecte kraamkado voor uw eerste bezoek aan de nieuwe ouders en de nieuwe baby, waarmee u aan de trotse ouders en de baby de perfecte geboorte herinnering kunt geven die ze hun hele leven zullen koesteren.
 • u heeft Mijn Babyboek al binnen 3 dagen in huis!
 • u geeft met Mijn Babyboek met naam een uniek en persoonlijk herinneringsboek waain al de zwangerschap en geboorte informatie op een magische manier verandert in een compleet naslagwerk over de eerste geboortedag van uw baby!
 • u geeft met Mijn Babyboek aan de nieuwe ouders en de nieuwe baby de perfecte geboorte herinnering aan de mooiste dag in hun leven die ze voor altijd zullen koesteren.
 • u krijgt met Mijn Babyboek het perfecte 1e verjaardagskado voor een speciaal en dierbaar kind of kleinkind.

Wat mensen zeggen:

 

¨Mijn Babyboek is zeker een aanrader! Echt leuk om als kraamgeschenk te geven aan de nieuwe baby en de ouders! Het is zowel geschikt voor een jongen als een meisje.¨   Karin Vathorst, Heemskerk

¨Dit is echt een GEWELDIG babyboek! Het heeft ruimte om iets te schrijven over papa en mama, een familiestamboom, veel kleurrijke illustraties en genoeg ruimte voor de gebeurtenissen uit het eerste levensjaar van je kindje.¨      Sonja Gaander,  Eindhoven


¨Dit babyboek is fantastisch! Ik begon de pagina´s al vanaf mijn zwangerschap in te vullen. Het is een heel mooi en compleet babyboek geworden met veel mogelijkheden tot inplakken van foto's en het schrijven van tekstjes. Aanrader.¨  Ellen Bos, Breda

¨Mijn Babyboek is een heel leuk babyboek over de belangrijke gebeurtenissen van je kleintje gedurende zijn eerste levensjaar. Het babyboek is mooi geschreven en heeft veel kleurrijke illustraties. Ik heb het voor mijn 2 kindjes gekocht. Zeer leuke herinnering voor later.¨   Merel van der Kamp,  Haarlem

Mijn babyboek nu snel bestellen als kraamkado is makkelijk.

Kies eerst uw persoonlijke geboorteboek

Kies hier de gegevens van uw kind

Extra gegevens voor het persoonlijke babyboek:

Vul hier de naam (namen) van de gever
van het persoonlijk babyboek in

Vul hier een opmerking in

Kies hier extra´s opties voor uw persoonlijke babyboek

Klik op ´Toevoegen aan Winkelwagen´ om verder te gaan

€19.50 EUR

Taxes €0.00 EUR
Price gross €19.50 EUR
Totaal voor produkt hoeveelheid.: