Mijn Geboorteboek met naam zorgt voor stralende ouders en baby. 

De geboortedag van een baby is een heel speciaal en spannend moment. En voor je echt beseft wat er allemaal gebeurde is die speciale geboortedag alweer voorbij. Dat gebeurt niet met Mijn Geboorteboek! Mijn Geboorteboek vertelt heel uitvoerig het tedere verhaal van die eerste geboortedag van een nieuwe baby. Natuurlijk spelen de moeder, vader en de baby een belangrijke hoofdrol in dit prachtige geboorteverhaal. Ook wordt alles over de eerste paar dagen na die geboortedag voor altijd bewaard in dit mooie geboorteverhaal van een speciale baby.


Lees meer...

Mijn Babyboek is leukste kraamkado om te geven en te krijgen!

Mijn Babyboek is jouw complete naslagwerk over de geboortedag van jouw baby. Mijn Babyboek is ook het beste kraamkado om te geven aan de nieuwe ouders omdat het vol staat met de geboortegegevens van een nieuwe baby die in Mijn Babyboek voor de ouders voor altijd worden bewaard. Zoals de geboortetijd, het geboortegewicht, lengte van de baby, de plaats van de bevalling, de naam van de vroedvrouw, namen van de eerste bezoekers en veel meer! 

 


Lees meer...

Mijn Geboorteboek met naam en Mijn Babyboek maken van uw baby een ster

De hele familie verheugt zich al op de komst van de nieuwe baby. In deze spannende tijd is dat familie leven echter turbulent en ongewoon. In Mijn Babyboek en Mijn Geboorteboek wordt dit verhaal over deze ongewone situatie met tekst en kleurrijke illustraties vertelt en worden jonge ouders liefdevol voorbereid op die eerste dagen met hun nieuwe baby.

 

Lees meer...